Annons

Futsalgänget föll på målsnöret

Kvalfinalen om en plats futsalens division 1 blev en dramatisk historia, där Öster stod gör en spektakulär upphämtning men sedan tappade på slutet och förlorade med 8-9 mot Landvetter.
FUTSAL • Publicerad 11 mars 2024
Det blev som förutspått en tuff och jämn match.
Det blev som förutspått en tuff och jämn match.Foto: Andreas Nilelind

Öster futsals Sokol Brlajolli hade på förhand varnat för att säsongens sista match skulle bli en rejäl utmaning, och den profetian slog in. Inför storpubliken på Araby Park Arenas läktare hamnade hemmalaget i parterreläge nästan direkt. Trots att man inledde målskyttet tog Göteborgarna sedan över helt, och strax före paus stod det 2-6.

Därefter gjorde Öster en osannolik upphämtning med fem raka mål och ledde med sex minuter kvar av matchen med 7-6. Efter två snabba bortamål orkade Öster dock inte vända igen och i säsongens sista match kom enda förlusten.

Joacim NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Växjöbladet Kronobergaren med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons