GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lessebo

Växer och planerar framåt

Det har varit en bra start på året för AB Glasriket där man nu utökat personalstyrkan till att bli fyra personer stark. Med de förutsättningar som nu ges planerar man för att 15 av Glasrikets aktörer genomför glaskonsthelgen den 23 till 24 april som blir något av starten på säsongen.
Kommunikatör Henrik Karlsson uppger att det känns lite ovant att efter två annorlunda år komma tillbaka och planera för ett normalt år. – Det känns helt klart lite skumt, vågar man tro på detta nu är ju en fråga man ställer sig, men visst är vi på väg tillbaks. Det är roligt att nu få kollegor då jag varit själv här sedan 2017 och det ska bli inspirerande att framöver få jobba renodlat med marknadsdelen, säger Henrik Karlsson.
LESSEBO. • Publicerad 1 mars 2022 • Uppdaterad 20 mars 2022